Image module

MEDIA

In de media
Image module
Image module
Image module
Image module
Image module
Image module
In de media
Social media
Image module
We are on Instagram
Design weetjes, aflevering 7

Wat details en keuzes die ik heb gemaakt aan materialen om de woonkamer stoer maar ook stijlvol te maken…
Want die keuzes maken of breken een design.

Een combinatie van, steen, beton, synthetische stof, velours, leder, hout, wol (kleed), geweven schilderij, metalen dienblad, glazen en stenen accessoires.
Design weetjes aflevering 6

Dit keer de huiskamer van mijn inspiratieruimte/ woning. En wat zit je hier heerlijk. Natuurlijk door de lichtinval en de geweldige loungebank (verkrijgbaar bij @jjozeff.nl ) maar ook door het materiaalgebruik. 
De basiskleur wit loopt door in de hoogtes van het huis. Zo valt er zoveel mogelijk licht naar binnen. Met verschillende materialen heb ik kleur aangebracht. Het beton van de wandkast, de vloer en de 190 cm hoge bloempot, de terra kleur stenen wand, de groene @ligneroset togo in velours, de loungebank met donker groen leder en verschillende stoffen. Het olijf vloerkleed, de houten vintage treinbank en de zwarte accenten als de accessoires, de bijzettafels, de verlichting en natuurlijk de zwarte stalen balken maken alles tot een sfeervol luxe naar toch stoer geheel. En de sfeer is lastig overbrengen op beeld maar dit voelt echt heerlijk.🤍
This error message is only visible to WordPress admins
Error: Connected account for the user moodcreations does not have permission to use this feed type.
Social media

© Mood Creations