Image module
Image module

They may forget what you said –

but they will never forgot how

you made them feel

Carl W. Buehner

OVER MOOD CREATIONS

In 2004 ben ik, Jochem Oskam, met Mood Creations gestart. Een bureau voor grafisch ontwerp en interieur design. Daar is later ook web design aan toegevoegd. Ik heb daarnaast 14 jaar als Lead Visual Designer bij Rabobank gewerkt. Ik maakte daar deel uit van het User Experience Team. Vanuit de klant denken zit dus in mijn genen. De kwaliteiten vanuit deze 2 disciplines heb ik samengebracht in het volwassen worden van Mood Creations. Wat eerst bedoeld was om creatief te blijven in mijn vak heeft geresulteerd in mijn nieuwe concept, Full Experience Design. De logica, usabily en branding vertalen in een totaalconcept. De eindgebruiker zich top laten voelen.

Wat altijd in mijn ontwerpen naar voren komt is sfeer en beleving.
Sfeer / mood is de rode draad in mijn leven. Ik probeer altijd sfeer te maken of plekken uit te zoeken waar de juiste sfeer is. Daar ben ik op mijn best. Waar is sfeer en totaalbeleving nou belangrijker dan in de leisure en horeca branche? Het gevoel moet kloppen.Dit doe ik door een persoonlijk totaalconcept neer te leggen. Het interieur passend bij het logo en de sfeer die jullie neer willen zetten. Het gevoel wat je binnen krijgt doortrekken naar buiten. Onder andere door middel van een website, signs en andere media. Dit noem ik nou branding.

Waarom we?

Waarom is de slogan WE ARE THE MOOD CREATORS.
Dit is simpel. We creëren samen (met de klant). Samen bereik je meer en kan het echt persoonlijk worden. Daarnaast ga ik verder dan alleen het design en regel ik waar nodig ook de partners om het te realiseren want in de loop der jaren heb ik heel wat connecties verzameld. Alles wat ik ontwerp kan ik ook (laten) realiseren zonder concessies te doen aan het ontwerp.

Image module

They may forget what you said –

but they will never forgot how

you made them feel

Carl W. Buehner

© Mood Creations